Over ICS Groep

De boodschap van ICS is ‘Let’s keep it clean’. Wij geloven dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken we schoon en zorgen we dat we het samen schoon houden. In totaal werken er zo’n 2.300 medewerkers bij de verschillende werkmaatschappijen die onder ICS Groep b.v. vallen. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven faciliteert ICS Groep haar werkmaatschappijen die werken voor kleine en grote opdrachtgevers door heel het land. Met trots zijn we een waardige top 10 speler in de schoonmaakbranche. Schoonmaken doen we met plezier, maar we doen meer. Bijvoorbeeld maaltijdverzorging, specialistische reiniging of totale ontzorging door onze integrated facilities.

 

Waarom werken bij ICS Groep?

We zorgen voor elkaar

We zorgen voor elkaar

ICS Groep is al ruim 40 jaar een echt familiebedrijf. En een familie zorgt voor elkaar. Van directeur tot aan schoonmaakmedewerk(st)er; we noemen elkaar allemaal bij naam en we zijn geen nummer. Door onze korte lijnen, informele en ondernemende cultuur voel je je direct op je plek.

Basis op orde

Basis op orde

Je salaris wordt op tijd uitbetaald, daar zorgen we voor. We werken bij ICS volgens de cao Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf en dat betekent dat je gemiddeld 20% meer verdiend dan het minimumloon. Tel daar een fijne werkomgeving en leuke collega’s bij op en je bent helemaal op je plek.

Ondernemend en origineel

Ondernemend en origineel

Onze kracht is dat we geloven in ons werk en dat we ons werk met plezier doen. En dit is een unieke combinatie in de schoonmaakwereld. We zijn anders, we hebben vernieuwende en originele ideeën en zijn een tikkeltje eigenwijs. We stimuleren iedereen om het beste uit zichzelf en onze organisatie te halen. En iedere dag een beetje meer te groeien.

ICS Groep

ICS Groep

Schoonmaakbedrijf ICS heeft opdrachtgevers door heel Nederland. We zorgen voor een schone omgeving in het onderwijs, bij woningcorporaties, in woonzorglocaties, op stations, in kantoren en op evenementen.

www.icsgroep.nl

AMC Groep

AMC Groep

AMC biedt een breed scala aan facilitaire diensten in Midden en Zuid Nederland: in een straal van 50 km om Wijchen. Bij AMC bent u aan het goede adres voor regulier schoonmaakonderhoud, graffitiverwijdering, gevelreiniging, dieptereiniging en vloeronderhoud.

www.amcgroep.nl

Bij Yan

Bij Yan

Bij Yan verzorgt elke dag voor meer dan 2000 personen het eten en drinken. Van warme maaltijden tot verse smoothies. Van woonzorgorganisaties tot logistieke dienstverleners. Bij Yan levert maatwerk passend bij de wensen van de opdrachtgever.

www.bijyan.nl

C4U Nederland

C4U Nederland

C4U is een integraal facilitair dienstverlener en is actief voor opdrachtgevers door heel Nederland. We voeren regie over het gehele pakket aan facilitaire diensten: schoonmaak, catering, receptiediensten, binnen- en buitenbeplanting, gladheidsbestrijding, afvalinzameling en -verwerking, sanitaire supplies en ongediertebestrijding.

www.c4unederland.nl

Onze kernwaarden

Onze mensen zijn het belangrijkste. Zij mogen gezien worden want zijn het maken het verschil. Elke dag weer. ICS-ers zijn TOET: Trots op ons resultaat, we hebben Oog voor detail, tonen Eigenaarschap en we zijn Trouw aan onze collega’s en opdrachtgevers.